Planerar för träff i Skillingaryd

Lördagen den 29 april blir det stor frimärks- och vykortsfest hos Skivaryd i Skillingaryd. Det är den så kallade SBT-träffen som arrangeras och lokalt kallas den även Skivaryd 2023.

Kassören Hans-Gunnar Eklöf, ledamoten Karl-Erik Samuelsson noch ordförande Stefan Stjern.

SBT står för Småland-Blekinge-Träffen och är en organisation för föreningar med filateli och vykort på programmet. Föreningens inriktning har förändrats då den bärande delen – så kallad cikulationsverksamhet upphört. Denna bestod i att medlemmar satte upp frimärken i urvalshäften som sändes ut till föreningarna. Med intåget av internet har denna verksamhet mer eller mindre dött ut. Bestående är dock själva SBT-Träffen.

Styrelseledamöterna Ronald Fasth, Hans-Ove Aldenbrink och Hans-Gunnar Eklöf.

Efter uppehåll för pandemin är det dags för SBT-Träffen i Skivaryds nya lokaler. Styrelsen för SBT och några andra samlade i dag i Jönköpings Filatelistförening lokal för att bland annat diskutera förenklad administration och nya stadgar. Per Bunnstad berättade om planeringen av aktiviteterna i Skillingaryd. Själva årsmötet hålls samma dag, den 29 april. Vi annan tidpunkt på dagen har även Jönköpings Posthistoriska FÖrening sitt årsmöte hos Skivaryd.

Styrelsen besår av Stefan Stjern, Eksjö, Ulf Johansson, Karlskrona, Karl-Erik Samuelsson, Eksjö, Ronald Fasth, Värnamo och Hans-Ove Aldenbrink, Bankeryd. Suppleanter öär Erik Jarl, Huskvarna, Håkan Ernsth, Bankeryd och Ingemar Andersson, Kalmar.

Revisorer är Niclas Eriksson, Värnamo och Göte Möller, Växjö samt revisorssuppleant Hans Johansson, Växjö. Valberedningen består av Börje Hillfelt, Jönköping och Gunnar Ohlsson, Jönköping. Gabriella Glännhag från Eksjö är webbredaktör.

Per Bunnstad följd av Maria Gillberg, Håkan Ernsth och Börje Hillfelt.
Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *